keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Joulusta vielä... / Xmas..

Hei,
tää tulee vähän myöhässä, mutta tässä muutama joulukynsistäni. Tein ensin kauniit punaiset kynnet ja niihin oli tarkoitus laittaa lumihiutaleta eri väreillä... Mutta kyllästyin niihin niin nopeasti ja väsäsin uudet samana iltana.
Alla on ranskalainen lakkaus, valkoinen osa hiukan kimaltelee glitterilakan ansiosta. Sen päällä on kaksi hopeista raitaa ja koko kynnellä on kultaista glitterilakkaa (näkyy vain kimallellen). Koristeeksi laitoin erilaisia timantteja ja hopeista glitterihilettä.
Mitäs tuumitte? :)

Jostain syystä kynnet näyttää kuvissa tosi keltaisille, todellisuudessa paljon puhtaamman näköset..


On muuten tosi fiksua ottaa edustuskuvat viikko kynsien huollon jälkeen.. Ne jotka sen näistä kuvista huomaa - sorry :)

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Kiitos Sonne :)

Oli Niiiin ihana tulla tänään aamusta kurkkamaan blogia, kun lukijat olivat tuplaantuneet ja Sonne mainitsi minut omassa blogissaan ( http://sonnela.blogspot.com/2010/12/viikon-blogiloyto-flyes-nail-art.html )
Aivan ihanaa ja mahtavaa - niin happy!
Sonnelan blogi kuuluu minun top 5 listaan, jota seuraan päivittäin..! :)

Olen vielä ihan uusi blogin pitäjä ja niin surkea ilmaiseman itseäni :) sen varmasti huomaa kun tekstejä selaa.. Pahoittelen ja lupaan yrittää parantaa tapoja! Mulla on kynsiharrastuksen lisäksi kotona monen monta nelijalkaista karvalasta avomiehen lisäksi  - he vievät paljon aikaa ja siksi kynsipäivitykset ovat usein vain kuvia..

Haluan toivottaa eläinteni kanssa Ihanaa Joulua kaikille lukijoille!
I wanna wish you all a merry Xmas!


tiistai 21. joulukuuta 2010

perjantai 17. joulukuuta 2010

:)


' 
Konadin avulla tein perhos- ja verkkokuvion kynteen. Hopeat viivat vedin vapaalla kädellä. Päällä Nubarin Silver veil lakkaa, jotta kynnet kimaltelisi nätisti. Muutama timantti ja valmista...! Itse pidän kovasti näistä! :)

tiistai 14. joulukuuta 2010

Pitkät kynnet on täällä taas!


Menetin hermot omiin kynsiini, jotka katkeili koko ajan. Tuli niin ikävä pitkiä kauniita kynsiä, että päätin tehdä tällaiset.. Nyt oon taas niin happy.. :)
Kokeilin ensimmäistä kertaa hajutonta akryyliä ja sen kanssa sai hiukan taiteilla, kun se ei kuivunut heti, niin kuin normi akryyli.. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.. :)


perjantai 3. joulukuuta 2010

Hulluttelua / Going grazy...

Ystävälle tehtiin hyvin vuoksi jotain. Tässä tulos. Niistä tuli aika hienot.. :)


White Rose

oi voi, tää on niin ärsyttävää että kuva kääntyy aina näin päin, vaikka se on ihan oikeinpäin arkistossa. Jos joku fiksu osaa neuvoa tässä, mitä tehdä, pliis kirjoittakaa mulle.. :)


Kaikkien kynsien alla on musta lakka, nimettömään, keskisormeen ja peukoloon laitoin kullalla seepraraidat, jonka päällä valkoinen teksti tai ruusu. Etusormessa ja pikkurillissä on kultaista glitteriä.

torstai 2. joulukuuta 2010

:)


Koristelin äitini omat kynnet hänen juhlia varten. Lopputulos oli herkullinen, näistä tuli mieleen salmiakki-vadelmakarkit.. :)