torstai 17. helmikuuta 2011

Lainattu idea

Olen nähnyt jossain blogissa (kuollaksenikaan en valitettavasti muista missä) ao. Konad koristelun. Se oli niin mieleenpainuva, että pakko oli itse kokeilla tehdä täysin samanlainen mallikynsi.

Eilen vihdoin pääsin toteuttamaan koristelun, kun ystäväni valitsi itselleen nämä kynnet! Tulos oli niin nätti ja nuo oli suht helppo ja nopea tehdä. Näistä tulee mieleen karkkikauppa tai villin lännen naiset upeine mekkoineen :)


Eli siis nämä eivät ole minun keksimät/suunnittelemat kynnet, idea kopiotu muualta.

maanantai 14. helmikuuta 2011

Vamp - kynnet

Oli viikonloppuna paljon vapaa-aikaa ja aloin selailla blogeja, joissa jo hehkutettiin ystävänpäiväkynsiä. Mietin että millaiset söpiskynnet tekisi tulevan ystävänpäivän kunniaksi. Nooh... Kaikki pinkit/punaset/sydämet/kukkaset jne alkoi pursuta korvista ulos, joten päätin tehdä myrkynvihreät noitakynnet :D "Siitäs sait senki ystävänpäivä" :P
Kokeilin ekaa kertaa "vamppikynsiä" (vamp-tippi) ja pidän näistä kovasti! Tosin aika terävät ne on... :D
Hyvää Ystävänpäivää siis! :)
Pohjana lahjaksi ulkomailta saatua limelakkaa liukuvärjäyksellä, päällä China Glazen Sour Apple + vihreät timantit. <3

- flye -

perjantai 11. helmikuuta 2011

Konadleikkejä

Olen ollut viikon ilman rakennekynsiä ja on niin orpo olo..! :D Eilen illalla tylsistyneenä väsäsin seuraavat pikakoristelut omiin tynkäkynsiini. Noiden tekemiseen meni vartti + kuivumisaika.
Alla lempparipunainen lakka China Glazen LimboBimbo (kiitos Mirille lakasta)!
Ihan perus konadleikkimistä, on se niin hauskaa ja helppoa :)Peukolon olen onnistunut tökkäämään jonnekin, mut ei se menoa haittaa :)HYVÄÄ VIIKONLOPPUA... :)

- flye -

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

maanantai 7. helmikuuta 2011