perjantai 29. huhtikuuta 2011

Vapputunnelmissa :)

Viimeiset työtynnit menossa ja mie oon ihan jo vapputunnelmissa.. Vaikka onkin aaton aatto :D Ihan sama! Kivaa on!

Ekana näytän kuvan mitä minulle saapui viime tilauksellani...
Ihanaa turkoosia glitteriä, pinkkiä akryylijauhetta, mikrohelmiä, uusi kynsinauhakynä (joka on ihan paras ikinä!!), kynsiöljykynä, tarroja... Matkalla luokseni on kuivakukkia, lisää öljykyniä ja lukematon määrä strasseja..Ja sitten kynsikuviin.
Ensin esittelen ystävälleni tehdyt kynnet.. En tiedä tuleeko näistä mieleen mariannekarkit vai mikä.. Kertokaa mulle? :)  Todella hienot ne mielestäni kyllä oli! 
Koristelussa meni alle tunti, mitä ihmettelin kovasti, yleensä olen kovin hidas tekemään vapaalla kädellä yhtään mitään. Alla siis on perus ranskis, kärkeen lisäsimme vähän valkoista glitterilakkaa. Punaisella ja hopealla glitteristriperilla teimme viivoja joka puolelle... Ja päälle koristeeksi muutamat kukat Mimaxilta tilatusta ihanasta laatasta ja timantteja!Pidättekö? Ja miltä nämä teistä näyttää? Mitä tulee mieleenne? :)

Ja tässä Minun vappukynnet!! 
 Kevättä rinnassa - pakko oli saada Chinan PINKKIÄ lakkaa kynsiin. Ja ihanin Chinan pinkki lakka -ikinä- on Pink Voltage <3
Omiin kynsiin leimasin samasta Mimaxin laatasta hopealla kukkaset ja tietty timantit päälle. Tuli todella raikkaat pirteät kynnet - juuri sellaiset kuin halusinkin!


Peukalossa viisi timanttia rajaamassa lakkaa.
:)


 Kummat vappukynnet valitsisitte itsellenne,
värikkäät mariannekarkkikynnet vai pinkit kukkakynnet? 

RAILAKASTA VAPPUA KAIKILLE IHANILLE LUKIJOILLENI! =)

- flye -2 kommenttia:

  1. Nuo pinkit kynnet ovat kyllä ihanat! Tuo väri niinkuin loistaa:)

    VastaaPoista