tiistai 27. syyskuuta 2011

Vihdoin uusia kuvia!

Sain reilun kuukauden verran taisteltua itseni kanssa ja en tehnyt rakennekynsiä, epätoivoisesti joka päivä lakkasin omiani ja surkuttelin kun ne jatkuvasti lohkeilivat... Ihan sama mitä tein, lopputulos oli aina yhtä kamala.

Joten..
Kaivoin kynsipakin esille ja tässä lopputulos:

Näistä kynsistä en tykännyt yhtään, väri oli ihan kiva, mutta jälki oli huono.. Laiska kun olin, en jaksanut panostaa koristeluun ollenkaan..
Pidin yllä olevia kynsiä vain pari - kolme päivää, jolloin vaihdoin koristelut.
Haaveilin mustavalkoisista kynsistä ja silloin näin tämän Tartofraises kirjoituksen! Se iski kuin tilauksesta :D

 Näistä pidin kovasti ja vaikka ne ei tietenkään ole läheskään niin upeat kuin Tartofraisesin blogissa, mielestäni onnistuin aika hyvin ekalla yrittämällä. Tosin muutamasta kohdasta lakka valui aika pahasti, niin että noista epämääräisistä palloista ei saa sydäntä tekemälläkään - mut se ei minun menoa haitannut!

Mustavalkoiset kynnet pysyi mulla jopa kaksi viikkoa, mikä on aika harvinaisen pitkä aika meikäläiselle. Niin kiire on ollut, ettei ehtinyt aiemmin vaihtaa tyyliä.

Mulla on sellainen mielikuva, että toimistossa työskentelevillä naisilla pitäisi olla oikein punaiset ja pitkät kynnet. Ja toimistotyötä tekevänä naisena sellaiset halusin seuraavaksi. Pyörittelin China Glazen Italian red lakkaa pitkään ja mietin lakkaanko koko kynnen vai vaan kärjet...
Halusin näkyvyyttä ja vähän draamaa, joten tässä lopputulos:


Jouduin laittamaan kolme kerrosta lakkaa, jotta se ei olisi läpinäkyvää.. Ja timanttirivi keskisormiin sopi mielestäni mainiosti näihin :)


Ihanaa syksyä - seuraavaksi suunnitteilla ruska-aiheiset kynnet!

- flye -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti