perjantai 29. huhtikuuta 2011

Vapputunnelmissa :)

Viimeiset työtynnit menossa ja mie oon ihan jo vapputunnelmissa.. Vaikka onkin aaton aatto :D Ihan sama! Kivaa on!

Ekana näytän kuvan mitä minulle saapui viime tilauksellani...
Ihanaa turkoosia glitteriä, pinkkiä akryylijauhetta, mikrohelmiä, uusi kynsinauhakynä (joka on ihan paras ikinä!!), kynsiöljykynä, tarroja... Matkalla luokseni on kuivakukkia, lisää öljykyniä ja lukematon määrä strasseja..Ja sitten kynsikuviin.
Ensin esittelen ystävälleni tehdyt kynnet.. En tiedä tuleeko näistä mieleen mariannekarkit vai mikä.. Kertokaa mulle? :)  Todella hienot ne mielestäni kyllä oli! 
Koristelussa meni alle tunti, mitä ihmettelin kovasti, yleensä olen kovin hidas tekemään vapaalla kädellä yhtään mitään. Alla siis on perus ranskis, kärkeen lisäsimme vähän valkoista glitterilakkaa. Punaisella ja hopealla glitteristriperilla teimme viivoja joka puolelle... Ja päälle koristeeksi muutamat kukat Mimaxilta tilatusta ihanasta laatasta ja timantteja!Pidättekö? Ja miltä nämä teistä näyttää? Mitä tulee mieleenne? :)

Ja tässä Minun vappukynnet!! 
 Kevättä rinnassa - pakko oli saada Chinan PINKKIÄ lakkaa kynsiin. Ja ihanin Chinan pinkki lakka -ikinä- on Pink Voltage <3
Omiin kynsiin leimasin samasta Mimaxin laatasta hopealla kukkaset ja tietty timantit päälle. Tuli todella raikkaat pirteät kynnet - juuri sellaiset kuin halusinkin!


Peukalossa viisi timanttia rajaamassa lakkaa.
:)


 Kummat vappukynnet valitsisitte itsellenne,
värikkäät mariannekarkkikynnet vai pinkit kukkakynnet? 

RAILAKASTA VAPPUA KAIKILLE IHANILLE LUKIJOILLENI! =)

- flye -keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Endurance

Ihan pikaisesti -kaiken kiireen keskellä- julkaisen pari vanhempaa kuvaa.. 
Loppuviikosta saan julkaistua aivan yli-ihania kynsikuvia ja saatte nähdä kaikkia uusia kynsijuttuja! :)

Lakkana (kärki) China Glaze Endurance. Ihana punaisen purppurainen lakka! :)

- flye -


maanantai 18. huhtikuuta 2011

Bad Kitty

Tein kynsiä, jotka piti saada oikein kimalteleviksi ja herkullisiksi..  Mulle sanottiin, että niiden pitäisi olla tyyliin karkkikauppa - aiheiset.. :)
Lakkana käytetty China Glazen Bad Kitty. Timantteja laitettiin joka kynnelle eri väreissä. Peukuissa on normitimanttien lisäksi sydämenmallinen helmikoriste.
Ystäväni mielestä nämä kynnet voisi vaikka syödä, mitä mieltä te olette? ;)                                                            * klikkaa kuva suuremmaksi *
Tässä salamalla otettu kuva, jotkut koristeet tulee paremmin näkyviin. Ylemmissä kuvissa lakka näyttää todella vaalealle, lopputulos oli kumminkin suht näkyvä punainen.. :)Tässä vielä vanhempi kuva omista kynsistäni, jossa myöskin Bad Kittyä, ilman koristeluita.. Lakka on niin herkku...! Ja ihanan glitterinen..- flye -

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

NudeNudeNude!!

 Heips!
Tämä ei ole Chinan Nude - lakka, mutta lähellä kylläkin! Pohjana on siis China Great Barrier Beige - ehdottomasti yksi lempilakoistani! Heti Pink Voltagen ja LimboBimbon jälkeen. Mielestäni kynnet (varsinkin omat, ei rakenne) ovat kauniit kun ne ovat luonnollisen vaaleat ja ihonväriset.
Päälle on pläntätty Konadin ruusukuviota koko kynnelle Nubarin hopealla lakalla.

Jos joku ei ole vielä hoksannut, rakastan Chinan lakkoja yli kaiken.. Tavoitteeni olisi saada kynsipakki täyteen Vain ja Ainoastaan Chinan lakkoja, kaikki muut "halpikset" saisi kulua loppuun.. :) Tällä hetkellä sadan lakan kokoelmasta vain 18 on Chinan lakkoja.

- flye -

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Ei sovi mulle..!

Viime viikolla tein yhden päivän aikana useammat lakkaukset itelle, niinkuin aiemmassa julkaisussa mainitsin. Tässä yhdestä kuva, nää vaan ei sovi mulle.. En tykännyt yhtään!! (pakko silti julkaista)
=)

 Chinan lakka OMG, kaksi kerrosta.
Kuvio ei auttanut yhtään ja poistin lakat samana iltana..  :P
Konad laatta M25, epätoivoinen yritys saada lakkaus näyttämään kivemmalle..


Ihanaa viikonloppua <3

- flye -
tiistai 5. huhtikuuta 2011

Italian Red

Viime viikolla tuttavan juhliin askartelin kiireessä itselleni kynsiä. Olin vaihtanut vuorokauden sisällä lakkaukset kolmeen kertaan ja lopulta näihin olin tyytyväinen, joten ne sai jäädä.

Liukuvärjäykseen on käytetty China Glazen Italian rediä ja alla vähän kultaista glitterilakkaa. Timantit kärkeen ja hopea lemppariperhonen keskelle. Peruspunainen sopii yllättävän kivasti hopean kuvan kanssa, vai mitä? :)


(Ulkoa)
(Sisällä)
Käytetyt lakat
Chinan lakat

- flye -


perjantai 1. huhtikuuta 2011

Blues - kynnet

Tein viime viikolla tuttavalle Blues - aiheiset kynnet. Hän tuli meille ja ilmoitti, että illalla on Bluesin peli ja hän tahtoo kynnet jotka sopivat joukkueen väreihin. Tyylikkäästi huusin että "joo tehdään vaan ja mitkä ne värit on?" :P
Hyvä Minä....
Tässä siis meidän Blues - kynnet:

Tuttavan ottama kuva ulkona

Minun kuvat, sisällä otettu

BluesBluesBlues!
Mitäs piditte? Sopiiko aiheeseen? :)


- flye -